Saturday, August 14, 2010

Sape suke makan kambing???

Haa.. korang kalau suke makan lamb chop gan kebab kambing.. bolehlah singgah kat Bazar Ramadan Pandan Indah..memang terbaik. Sedap sampai rase nak makan sekor kambing tu terus. hahahaa..

Tak caye korang cube tengok gambar kat bawah ni haa. Sampai terpana orang yang lalu lalang sebelah kambing panggang tu. Siap ternganga lagik tue. Dasyat2..

Ade 2 menu yang dijual kat gerai ni, 
Kebab Kambing RM4
Lamb Chop RM10 (tak pasti ade sen2 ke tak)
Yang pastinya semua berasaskan kambing..

Tak menang tangan owner dia bungkuskan.. orang yang beratur nak beli, jangan cakaplah.. memang panjang..  Masa ni dalam pukul 5.30 petang..

Dalam pukul 6 petang, nak angkat kaki. Lalu lagik sekali kat tepi kambing ni. Saje nak ucapkan selamat tinggal kat bau kambing tu. Tengok2 dah nak sold out. gile punya laris..
hebat.

So sesiape yang suke makan kambing tu. Mesti terjah gerai ni keh.

9 comments:

Luth Textile said...

wooowww.. sedapnyaaa

Kay said...

saya suka makan kambing....yummmmmyyyyy...

SURIA AMANDA said...

huiii...best wo..lama x makan kambing...

~ataicha~ said...

sedapnya...
namun... yang ada darah tinggi x leh makan banyak2..

Zezebel said...

Salam perkenalan.
nampak macam sedap jer.
Kat tempat saya susah nak nampak macam ni.

Nem0 o0h Nem0 said...

kawan aku ade bgtau psl ni,dia ckp mg terbaikk! tp aku tk sempat lagi nak pergi..hehe

Kaseh NazLieza said...

bg pnggemar kambing blhla terjah..

zulkbo said...

Salam eriq..
saya makan kambing
sampai demam 3 hari
lepas..takut dah begitu
nak makan lagi..he he

hasrul hassan said...

uhh best tu tgk kambng golek .. nyummm nyumm

http://hasrulhassan.blogspot.com