Wednesday, July 15, 2009

Masak

Semalam mak aku balik kampung, jadi mlm semlm aku tutup kedai awal sikit sbb mak aku pesan dia suruh aku siram pokok bunga,

lepas risam pokok jer aku masak tuu..,(jgn tak pecaya)

aku masak cincai jer, mule nye aku nak masak sup fishball tapi bile buka peti ais
aku keluarkan jer apa yg ada,dan masok kan jer dalam kuali, apa2 pun aku call gf aku
sambil masak, dia yg ajar aku masak hehehe, disebabkan bahan2nye tak cukup aku belasah jer lah

nyamiiinyamiiiii sedap tak?

dalam sup tu mcm2 ada, ada ayam,daging,fishball,ketam,tauhu,tomato, dan byk lagi wahaha


aku tengok jam dah 11.50, jadi cepat2 aku mkn,



aku suka mkn malam., org kata tak elok mkn tengah2 mlm nanti gemok,tapi aku tak gemok2 pun,

11 comments:

mamma mia! said...

ko kurus sbb metabolisme tggi kot. die klu mkn mlm pastu bntai tdoq pastu x wat keja berat, means x bkr lmak, tu yg jd gmuk tu.

Cik AniS GalaXy said...

kalo gemok pon GF awak x larinya...haha
sedap sup tu
kemain lg macam2 disumbat..haha

JIVEBUMZ said...

mak ai pandai nye masak dan gigih sekali untuk masak.. cayalaaa

ala tak pe awak tu kurus jer tak menjejaskan pape.. makan lagi eh :p

lea said...

semua masuk ek dlm sup tue...
tp cm best..hehe

dLa said...

wahh.
jd chef plak ekk.
cm sedap je

::::LAdY FAFA:::: said...

nmpak sedap..lapar la plka...nk gi dapur la kejap!
hehehhe

JMR said...

mcm sedap je nmpk..lewt giler ko mkn..tp menten..pergh tu yg sush nak cari..kn best klo ak gitu gk.hukhuk

Ceera said...

berlagaknye ko.. ko gemuk pas kawin kang..

Rara said...

tumpang lalu jap..aku tersesat smpi mn ni...

DatinDiaries said...

wah...bestnya dapat makan sup.......hurmmm

TerubukMasin said...

Bro..gua tgh cari peminat bola ni..terutama MU fan..lu minat bola ke bro???Lu jenguk2 gua..gua dh nk demam bila nk smpi musim baru EPL nie..