Friday, January 15, 2010

Camera Mainan???

Lepas solat Jumaat tadi aku balik ke opis, biasala kan kene sambung keje... Lalala.. cari kerja... bosan dengan kerja.. Haha... *sempat lagi aku nyanyi lagu Kerja-Meet Uncle Hussain* Hehehe..

Dalam 2.30 petang gf beria-ia msg kat hp aku.. anta msg bebanyak pulak tu. Kat skype aku pun dia duk msg2... Rupe-rupenya dia nak bagitau dia jumpe 1 blog yang menarik. Gf aku pun hanta la gambar yang dia cakap menarik tu...



Dia suruh aku buke link ni Kawaii. Bile aku click link tu kua la memacam jenis camera yang pelik-pelik rupenye,



Aku taw yang pompuan2 yang minat kaler pink mesti suke camera ni kan.....,


Yang ni haa camera digital keychain, aku cakap cam ni 'pelik' tapi gf aku cakap 'cute',




Yang ni pulak camera water proof... macam2 corak,
Corak ala 'Hawaiian'


Yang ni ok la jugak robotik sikit,


Yang ni pulak gf aku cakap nk beli 1 untuk dia 1 untuk aku. Errrrkkkkhuhummmp... ape daa aku nak buat dengan camera ni, macam toys.. nanti anak-anak buah aku berkenan pulak nak jadikan mainan dorang, hehehe,



Heheh... Hijau kegemaranku,

Kalau pattern ni takpe la jugak kot,





Alih-alih gf aku cakap dia paling minat yang ni. Pulak!!! sebabnye nampak classic & vintage, huhuh.. dia yang cakap.,





Tapi aku tetap suke dengan pojaan hatiku... Nikon DSLR D80, bukan D24 yer, tu buah derian.. hehee..


5 comments:

ann frendly said...

hurmm, geramnya tgk camera ni. comel2 laa

JIVEBUMZ said...

cute macam kamera tipu2 gitu.. sapa yg tak nak kamera D80 tu rugi wehhhh hihi

y@n@ M!B said...

mainan ke??xde yg leh guna..cute sgt..huhuhu..kalo ada budak2 mmg akn hancur la mende tu kan..hehe =)

FaTiN said...

eeeii, semua comel2..sayangnye hanya mainan semata-mata..hehe

Film said...

We have lomo cameras as well..check us out
http://www.filmsnapsnap.blogspot.com