Wednesday, April 28, 2010

Jom Konvoi Bersama MalaysianBikers Community


Kali ni Kami warga MBC Berkonvoi dari KL gombak ke Pantai Balok Pahang


Pantai nyer memang cantik dan bersih

Kami berkumpul di Shell Gombak



Yes Berjalanan bermula (9.15am)



Kami berhenti gi Kuantan untuk makan tengah hari





Lepas makan borak2 dulu

Sambung perjalanan ke pantai balok

tiba di pantai balok, daftar masuk untuk sewa kemah







Makan petang

sambil borak2 dengan ahli2 MBC



ini lah moto idaman saya :P

Mandi Manda

lalalalaaaaaaa

Nyok nyer pandai dia bersih xde batu,kayu,dan karang





persedian untuk BBQ

aku lepak borak2 je mlm tu.,x tolong dorang BBQ pun., tahu2 dorang panggil mkn jer wahahaha





berkumpul semula untuk persiapan pulang

mula perjalanan

kami singgah di Temerloh

untuk mkn tengah hari

ikan pating di sana mmg terbaik beb

harga pun berpatutan

o.k sambung perjalanan utk pulang



kami berhenti lagi di genting sepah untuk bersalam - salaman

dan last sekali kami berpecah ke destisasi masing2

itu saja report dari saya

Banyak lagi gambar2 dan cerita yang menarik di sini
http://malaysianbikers.com.my/forum/index.php/topic,70137.0.html

7 comments:

AngahSayang2314 said...

ooo patut la last week cik kak kita kata kesunyian rupa2nya dia gi ke kuantan.... ingatkan mana la erieq gi .. tak ada apa2 utk cik kak ke.. that mean ole2 hehehe cian ann

** angah minat convoi2 macam nie best sangat2

JIVEBUMZ said...

patutla dah lama tak apdet blog rupanya pegi berkonvoi hihi

bestnye bawak moto besau!

Ceera said...

ramai rupenya kawan2 ko ayie, tak tahu plak atam, haha

Erieq said...

1,klu angah minat join la kitorang.,
2,lama xupdate sbb malas laa huhu
3,kureng punya atam., kawan ayie ramai wohh..,

annfrendly said...

wowowwwwoo.
gambar yang baring tepi pantai tu ceksinye.. hahahahaahhaa..
phewwweettt..hahhaaaa

Kaseh NazLieza said...

waa..shell gombak dh dekat dgn umh lieza tuh...

SURIA AMANDA said...

oho...jenjalan x ngajak...x per..x per...