Tuesday, October 19, 2010

MotorGP Sepang

Sori entry lapuk..
Ahad (9.10.2010)
Story pasal konvoi moto lagi.
Kali ni konvoi bersama Kelab Suzuki.

Bertolak dari rumah dalam pukul 8pagi stop kat meet point - stesen minyak lepas tol Sg. Besi.


Berderet moto Suzuki kat sini,
Kat sini jugak kena confirm kan kedatangan..
Lepastu dapat sticker, sarapan (nasi lemak + air nescafe) & t-shirt. (semua suzuki yang taja).


Lepas tangki dah full dengan nasik lemak..
Gerak gi Sepang, tapi berenti kejap kat tepi jalan.
Meet point untuk grop dari Selatan nak (Johor, Melaka & Seremban)

Semua peserta konvoi Suzuki lebih 200 orang.


Gerak reramai gi Sepang. Sampai je Sepang, tersekat dengan jem, bukan jem dengan kereta tapi jem dengan moto. Nasib baik Suzuki ade sediakan tempat parking khas. Selamat.. boleh cagu kaki nak cari parking masa sendiri. Dahlah panas terik.


Lalalaa.. bergaye bersame moto & t-shirt yg Suzuki bagi.

Tempat parking segala Belang2. eh.. sepatutnya kene pakai baju berbelang2 gak.. baru kena.. hahahaa


Bersusun Belang. pilihlah mane yang korang kenan... Belang dah tunjuk belang kat sini.


Lepas tu gerak ke booth Suzuki.. Fuyoo.. Banyak motor cantik2 dorang display kat area booth ni..




Dalam pukul 11 dapat tiket, kipas & tuala kecik. Kipas tu boleh buat kipas sate lepas ni..


Dalam pukul 1 petang sekali lagi menerjah booth Suzuki untuk amik makanan tengah hari yg disponsor oleh Suzuki. Nasi lauk ayam...

Panas terik masa ni,

Lepas makan.. meninjau balik motor kat booth.. korang jangan pikir aku meninjau gadis litar pulak. ekekee..

tetibe rase nak cat motor aku macamni.. hensem betol moto ni,


ni pun boleh tahan hensem,







Sekeping gambar dengan gadis litar pun aku tak amik..
Tak boleh sebab nanti gf aku jeles. Opss...
Dahlah dia nak ikot aku tak bagi, nanti lagilah dia naik hantu kalau nampak gambar aku dengan aweks2.. ahaks...

Masa ni tengah sengit dorang berlumba.corner baring lagi tu, kasi cecah lutut beb..  boleh tercicir kepala lutut.

Memasing kuar hp canggih.. merakam aksi corner baring.


Zoom ke arah Valentino Rossi, rasa nak kejar je dia mase ni. Nak saaainn.


Ape derang buat mase ni ek..?? Berenti makan tengah hari kot. hehehee


Siap kena ade orang sorong. hahahaaa..


Di sebabkan kepanasan dalam pukul 4 petang aku dah gerak balik dari Sepang dengan sorang member dari Kg Pandan. Pukul 6.30 sampai Cheras. Macam tak masuk akal je amik masa 2 jam setengah kan...
Semua sebab jem punya pasal...




4 comments:

ChiLaBaey's Spot said...

Kunjungan kali ke berapa entah di blog awak...

*Jom join contest saya pulak... Hadiah menarik... :)

Bermula : 15-25 Oktober 2010

http://chilabaeys.blogspot.com/2010/10/perhatian-contest-chilabeays-spot-telah.html

marinahunny said...

bestnye konvoi naik moto ramai2..teringat zmn study 8 thn dulu p kelantan konvoi 2 bijik moto je..hahaha

AngahSayang2314 said...

tak pe yg penting dapat gi free kan??? berbaloi2 hehehe

Kaseh NazLieza said...

wah...rmainyer ahli club..mesti meriahkn..