Tuesday, June 2, 2009

Report convoi ke tmn negara

Ride ke Taman Negara Pahang Bersama Group Malaysian Bikers Community

ini adalah kali pertama aku ride bersama join MBC, ramai wohh yg join

mmg best lah kenangan manis yg tak dpt dilupakan :P



atas moto boleh lagi amik gambar
stasion minyak nie kat KL takde woh pelik2
ini tempat penginapan kami



mmg mencabar masok taman negara nie., tapi tak mencabar seperti hutan endau rompin
3 jejaka nie la yg terawal sampai kat puncah hahaha

kami jumpe ulan gang gok., besau kan., rasa mcm nak bawa balik jer


ini OTW balik ke KL.., apa pun mmg best sgt.,

10 comments:

kojah said...

adoyaiii!rugi lak xjoin aktivity campus g taman negara nihhh

Fly said...

teringat zaman konvoi masa dulu :)
memang seronok apatah lagi bersama rakan2 yang sekepala.

meself,Ms Fint said...

konvoi rmai2. best er...

jemputlah ke stylishShawL

mamma mia! said...

gile besau ulat gonggok tu!!!

KhairiL's said...

aku x terkira bape bijik moto yg ada dlm pic tu

tp kalu gi kovoi mmg best

DrSam said...

lama menyepi tiba-tiba dah kat Taman negara. Aktiviti sihat dan menyeronokkan, apatah lagi bersama geng-geng bikers yang macho-macho belaka.

JIVEBUMZ said...

bestnye kan kalo konvoi ramai2 cam tu.. lama sangat erieq menyepi nie nape?? hihi

mc'eja said...

besar giler ulat gong tuh..omg..i wud never pegang that ulat.

tajudin said...

erieq, memang real enjoy outdr activity.

kalau nak join rafting bagi tau atau ada blog sikit di sini >>> http://tajudinms.blogspot.com/2009/03/rafting-lagi-sungai-slim.html

atau >>> http://tajudinms.blogspot.com/2009/01/rafting-extreme-adventure-fear-factor.html

on markisa, nak berapa banyak pokok?

regards.

AyunasiA said...

baru tengok kat csi new york malam tadi, ada buah ajaib nih. kalau salah guna leh jadi kes nih. gi tgk ulangan ari ahad ti eh...