Monday, October 4, 2010

Suzuki Belang R150: Autumn Red

Syukur.. Alhamdulillah...
Akhirnya tercapai jugak impian untuk memiliki Suzuki Belang R150... Terima kasih sangat kat mak aku kerane merealisasikan impian aku.
.

Memang best Suzuki Belang R150 ni, sebabnya motor ni memang stabil, enjin berkuasa tinggi (naik bukit pun senang), langgar lopak/lubang pun tak rasa tapi mengikut kata mak aku, sit nya agak keras. Mungkin nanti aku nak tukar span sit nya.

Layan gambar jelah.. malas nak mengarang ayat panjang2.










Frust.. Sticker yang baru tampal kat rim tercabut.. dah 2 kali gi kedai.. 1st time jadi camni jugak. pastu hari Sabtu gi kedai tu balik. Mintak ganti, bile dorang dah ganti.. jadi camni jugak. Ceh.. memang tak berkualiti sticker ni.

Perasan tak ekzos Suzuki Belang ni macam kepala ular tedung???

Cantikk tak??


Helmet pink. Jambu woo


Nak pegi mane ek??

Oklah..
Vrommm..ngeng...ngeennngggggg.. preeeenggg..preeennggg..heheheh
Bye..

13 comments:

marinahunny said...

waaahh jambunye helmet..!

mR.sYaH said...

Wah best r. Bwk elok2 bro. Jgn merempit udahlh.

Ceera said...

nak tumpangggggggggg...

Kaseh NazLieza said...

wah...cunnyer..leh bw cik anne jln2 naik moto..ehehehe

AngahSayang2314 said...

preeeengggg leh tumpang sikittttt... hehehe

Kenny De said...

kacak giler bro! nak gak ni.haha!

m.a.r.i.n.a.r.i.z.u.a.n. said...

suami org suke mto mcm nie.... alamak x sukelah.. dah tua beb... best ke mto baru?
mestilah best kan.. moto idamann..

MUMMYMUJID said...

hahah pak cik menang moto betol lah...

karim_art said...

salam bro...lawa moto..bro ada join kelab belangr150 ke?http://www.belangr150.org

karim_art said...

salam bro...lawa moto...ada join
http://www.belangr150.org...?

baik jahat said...

berapa harga belang nie?? cam gempak jer..:)

baik jahat said...

berapa harga belang nie?? mcm gempak jer..:)

Erieq said...

Skrg dah murah bro., 7.3k blh dpt otr