Friday, March 26, 2010

New car

Beli kereta baru..

Beli kereta baru...

Saga ke?
BMW ke?
Honda ke?
Toyota ke?

ekekekee... korang mesti ingat aku bersemangat nak beli kete baru kan.
bukan woo.. aku lagi suke motor.. boleh.. wreeengg..wreenngg..
haha.. best..best.

Haritu jalan-jalan kat Times Square,
Aku beli kereta remote control kecik,
saja beli sebab nak main gan anak buah aku, Darwish.
Nati boleh aku sakat dia gn kete ni..hahahaa

punyalah tak sabar, balik dari times square aku singgah kedai makan. Kat kedai makan tu aku testing main kete ni. orang kedai tu siap ketawakan aku.. ciss..


Setelah lama dibelenggu kebosanan,
Remote control helicopter aku rosak tuu..
Bikin spoil sungguh.
Kalau nak repair baik aku kumpul duit beli baru aje.

Hari-hari aku buke you-tube tengok video RC helicopter.
Tak tenang.
Rindu tu nak main helicopter.

9 comments:

*Dak kecikkk* said...

he3,kamo macam kanak2 ribena..
Dan dapat main remote car ngan heli msti lupa kat awek ye dakkk..
:)

y@n@ M!B said...

cute2..siap ada lampu lg..huhu =p

Erieq said...

awex xlupe lah., tapi nasib baikkan awex aku xleh nak control pakai remote control. klu boleh dah lama dah aku control dia hehehe

AngahSayang2314 said...

la kusangka kan nak beli kereta baru rupa2nya kereta mainan ye... hehehe

annfrendly said...

what?? what?? mahu control saya..
hahahahaaaa....

eh naek moto best..
Vrooommm.. vrommmmmn..
ngeng... ngennng....

ejaa said...

hoo ingt kete kene isi minyak disel.hhu

Erieq said...

naik moto mmg la best kan kan ....

ngeh ngeh ngeh.

MiSz MaNja said...

lama x men kete control.. dulu ayah selalu bawa g ttwgsa.. duk tgok org men kat sana huhu..windu2..

aiDieNa said...

Dah lamer tak naik moto...