Monday, March 29, 2010

Mulakan pagi Isnin dengan senyuman

Hari Ahad: warrggh, esok dah keje...
Hari Isnin: wargghh, liatnya nak siap2 gi kerja..

Aku tau msti ramai yg cakap camni.
Jangan begitu..
Mulakan pagi Isnin dengan senyuman,
ingin orang lain menyedari kehadiran anda?
pakailah kasut empat kaki ni. pasti ramai melihat anda..


Rambut stail helicopter: opss.. walaupun aku obses helikopter, tak pernah pulak terigin nak berambut camni.



KEHEBATAN ADOBE PHOTOSHOP:
Baik punyaaa: Mengubah jantan macho & fit kepada gadis cun melecun

Mengubah perempun yg alignment body dah lari ke body yg slim : "Lihat pinggangku sungguh rampingkan... terima kasih adobe photoshop..."



"ayah, nape skirt ballet ayah lebih beropol dan kembang dari skirt saya" kata anak Hulk Hogan dengan penuh prasangka.



" Aaaa.. aku benci baseball. Tobat tanak tengok lagi"



"encik.. macamnelah kete encik ni boleh masuk dalam kolam renang? suke nak menyusahkan hidup saya, ingat senang ke nak angkat kete encik ni ke darat?"



"Bukan senang burung nak bertenggek kat atas kepala aku ni. "
"Harus... abadikan dalam gambar. Balik umah nak tunjuk gambar ni kat wife aku.."
"hehehhh.. berbaloi baloi..."


Kalaulah beskal ni kena rembat gak.. tak taulah nak kate ape..
banyak betul rantai.
"dirantai digelangi rindu.."


berat sama dipikul ringan sama dijinjing
"tumpangkan kambing yg nak pegi ke kampung sebelah"


"aku dah boring lepak tepi pantai, nak try lepak tepi lopak berair pulak"




Aksi wheelie dari Mat seret..

6 comments:

dayangredzuan said...

huhu gambar2 ni wat kakak tersenyum n ketawa pagi2..
huhu rse semangat nak g kelas..
yihaaaa..

*Dak kecikkk* said...

wakakakaaaaa,yg xtahan part keta jatuh dalam kolam renang tu..kihkihkih

AngahSayang2314 said...

hahahaha.. kelakar la erieq..
Smile.....smileeee di pagi monday
hahaha

m.a.r.i.n.a.r.i.z.u.a.n. said...

post awk membuatkan sy tergelak atau senyum sorg2 pg nie isnin..hehehe.. walau pn sy terasa bosan benar hari niee... hehehe tq

MiSz MaNja said...

pagi isnin mu yang gile

gO mi NaM said...

dh klik iklan so sy syiuuu..tanda saguhati kat tuan tanah..