Wednesday, March 24, 2010

sedap sehingga tercomot pipi

Sabtu lepas before tengok movie, aku gi makan dulu.
Nak makan kat McD, tapi penuh pulak.. semua meja full.
Jalan punya jalan, jumpelah Hot & Roll..
Ok jugak nie, tak pernah cuba sebelum ni.. tengok ramai orang makan kat situ, mesti sedap.
Yess.. tepat sekali memang sedap...


Tak caye, tengok la ekspressi muka aku sewaktu menikmatinya, Auummmm..
nilah menu yang aku order tu,

before order termenung jap, fikir nak order ape.

ekekekekeee..bile makanan dah siap excited pulak...
cubit sikit.. nyum..nyum.


waaaa.. memang best Hot & Roll nie, ni menunye.. aku pilih set 3, tapi set 2 memang hebat lagi mantap kesedapannye..ramai orang order set 2.. masa aku kat situ adelah 6 orang order set 2.
heheeh.. masa makan crispy crunchie peanut ni, memang comot weh. Sebab benda ni tersangatlah ranggup. Name pun crispy kan..sure ranggup. Mase nak balik, aku tengok bersepah-sepah serpihan benda alah ni kat lantai..

Baik aku cabuttt cepat sebelum orang nampak... Lariikssss........

8 comments:

farra8979 said...

tgk dlm pic pun dh nampak cam best jek...

y@n@ M!B said...

boleh try a nnt..arge pn oke je tu..=)

dayangredzuan said...

mmg nampak sedap..
nak kene try jugak ni..
hehe..tp ade ke kat tempat saya ni..haha

annfrendly said...

set 2 memang sedap..
masih teringat2 lagi kesedapannya

d great bowler. cehh. said...
This comment has been removed by the author.
Erieq said...

d great bowler. cehh.: kat times square

*Dak kecikkk* said...

aduh mendoga imanku..
lapar la plak ni.
:)

AngahSayang2314 said...

yum..yum... i like's thanks ya follow mollow angah.. hehehe.. memang sedap prata nie.. angah pun suka gak..mmmmmm terbayang2 tue