Monday, December 29, 2008

Esok dah kerja

Cepatnye masa berlalu.,Cuti 5 hari (khamis - isnin) masih lagi tak cukup.,yer la cuti-cuti pun.,malam aku dok tolong ayah aku jaga kedai.,jadi macam tak cuti jer.,tiap2 malam pun aku kena jaga kedai.sampai satu kampung kenal aku dengan gelaran abang top up..,kan best klu ayah aku bagi cuti sehari seminggu.,klu hari biase plak (isnin - jumaat) siang malam aku kerja.,balik rumah hanya untuk makan,mandi dan tidur.,dah macam hotel jer aku buat.,kadang2 semak jugak kepala ni tapi nak buat macam mane kan,dah nasib aku macam tu.terima jer lah,kawan2 aku ramai yang tanye "tak penat ke siang malam ko kerja" aku jawab "enjoy jer" hati aku kata "mesti la penat" hahaha..,kalau kawan2(opis) perempuan pulak suke tuduh aku merayau malam.,pergi club la,malam2 merempit lah,sebab pagi2 mata aku biru + merah.,aku iyer kan aje ape dorang cakap.,malas aku nak layan huh.,

Ape2 pun memang aku enjoy dengan kerja aku sekarang.,rase macam tak sabar2 plak nak jumpe kawan2 Office aku.,sesiape yang masih lagi bercuti aku ucapkan selamat bercuti :P

11 comments:

ann frendly said...

Ewah2.. lawa header:p, esok keje rajin2 yer...

hnyhar said...

salam ziarah..
senang2 bleh dtg baytulkifli.
cun baju melayu biru tu..

UnGu VioLeT said...

dtg kembali... slmt kembali bekerja yer.. take care..

JIVEBUMZ said...

owh rajin2 koje yoep! hehe

sume org akan berasa malas kalo bekerja hari petama..haha

Asiahaha's said...

hi erieq, slmt tahun baru juge. ;)
tak keje arini?

cik siti penguin said...

abg topup?
hehe,


btw, thx sbb singgah blog saye yep,
;)

ciarexoxo (^_^)v said...

hye....1st time visit nih :) slamat tuka2 link ehh ;)

http://ciare.blogspot.com
http://ciareadventurelife.blogspot.com

^_^

berry said...

visited.

Noreen Ruszalin said...

bila kena kerja..cuti seminggu pn rasa kejap kn.. hehe

cik wanie said...

salam n sori ganggu...
nak minta email blog sbb wanie nak invite awk sbb lps nie blog wnaie private,
tinggalkan kat komen kat entry khas tue yer...

TQ:)

FaTiN said...

whoa.. x penat ke en. erieq??hehe
saya tabik sama en. erieq;))