Friday, December 26, 2008

PAVILION

Hari jumaat aku Cuti





lepas semayang jumaat aku gi Pavilion kononnye nak beli kasut laa tapi tak jadi..,ada tiga sebab aku tak jadi beli

1. Pavilion nie besau sangat lah.,susah nak cari kedai kasut
2. Design kasut kat sane banyak yg aku tak minat
3. Mahal woooooooooo...........,(punca utama)

kebetulan time aku datang ade show ape tah.,tapi aku x tengok pun sebab die start malam



Mase aku dok pusing2 dalam pavilion tu asik sesat jer, jalan nak keluar pun aku dah tak hengat ngeh ngeh ngeh.,




aku ade masok kedai jam tapi aku x amik gamba pun..jam banyak yang cantik2 WOo00
rambang mate aku dlm kedai jam tu.,

jam 6.00 aku pun gi makan


pelik kan kenape ade 2 mangkuk kt situ kihkihkih aku makan satu jer.,ermm yang satu lagi tu sape punye yer kihkihkihkih :P

lepas jer makan aku jalan2 sat sampai aku rase bosan aku terus balik.,


ini semua pic mase perjalanan pulang





--------------------------------- END ---------------------------------

4 comments:

JIVEBUMZ said...

oh akak pon penah masuk ctu tp window sopping ajer.. beso sgt sampai xtau nk beli hapa pon.. aduss

cik wanie said...

wah wah wah,
sempat lagik pegi PAVILLION kan,
x ajak pun,
nak shopping jugak,
lalalalalalalla:)

FaTiN said...

sempoi habis...

B..alang said...

dgn sape tu ayie ...?