Saturday, December 27, 2008

New Born

Hari nie aku n family pergi ke Hospital Ampang melawat Kak ida(kakak ipar aku)
die tu baru lepas melahirkan anak lelaki nye (Mohd Adip Hakim Bin Zakhir)

Sesi Melawat
Macam biase B.lang dengan lakunan nyer

Ibuku Bersama Adip Hakim

gambar B.lang Orang yang paling banyak kerja sekali mengalahkan GM

tengok tu sampai tertidor dalam hospital

(pandangan jauh)

Ini plak Gambar budak kecik yg paling bising sekali dalam Hospital

akak buat muke tak bersalah kakakak(sbb die balik keja lambat woo)


ini family B.lang n BigMouth dalam perjalanan pulang..,aku tak ikot dorang pun sbb aku gi naik motor.., sampai jer rumah terus jer aku update blog hahahaha..,

5 comments:

B..alang said...

cengkadak ...cengkadok ..
alang nak beauty sleep pun x boleh .. ada je paparazzi ... cam artis glamor jer ... hahahaha ..

_ciK ja_ said...

bestnyer.. dapat anak buah baru..
tahniah2

BigMouth said...

Huh!! ayie, sape yg tidur blkg tirai tu...heheheheh, cam kenal jer!!

.:CiK ArA:. said...

tahniah2.. jom exchange link jom...

Noreen Ruszalin said...

tomei nye baby