Wednesday, December 24, 2008

Rutin Harianku

Tibe2 rase nak cerita rutin harian yg selalu aku buat plak.,
aku kerja 5 hari seminggu jer.,denga mcm best kan kan ermm tapi mmg best pun huhuhu

bile bangan pagi biase nyer aku akan bangan 7.45 - 8.00 walau pun aku dah set jam loceng aku 6.40 kihkihkihkih ape2 pun aku mmg jarang sangat2 sampai lambat sampai opis

ini tempat parking moto tetap aku


ini gamba tempat aku lepak minim air kotak (sebelum masok opis aku akan lepak minum sini sat)


die ni plak selalu selalu lepak minum dgn aku


dalam opis


lunch time


lunch time

lunch time


ini la IT dept.


dalam server froom


dalam server froom


nak check network(pic nie lakonan jer kakaka)


server room


ini pic aku mase belakun buat2 keja huhuhu


belakun la sangat kan..sebenarnye memang byk kerja pun.,ini la buktinye.,


tengok atas meja aku tu.,dah tak terurus

Biasanye aku balik kerja dalam jam 6.00 - 7.30pm.
sampai rumah jer aku dok rehat2 sat + makan (klau ade lauk lah) Dalam jam 8.30 - 9.00pm aku sambung keja jaga kedai plak.,

bergambar di kedai


sape nak top up, sape nak top up, hehehe

dorang nie la suke teman kan aku kt kedai

jaga kedai nie best jugak sebab xde aku la bos aku la kuli huhuhu..,dalam jam 12.30am mcm tu aku tutup kedai.,ermm sampai umah jer au bukan nak tido pun., biase klu xde lauk aku masak atau pun beli meggi segera jer.,dah setel mandi+gosok baju keja+mkn+gayut dlm jam 2.00 ke 2.15 baru le aku dpt tido..,

7 comments:

ann frendly said...

bz betul dia ni... kalah PM :P

JIVEBUMZ said...

mmg bz la eriq nie kan.. bleh lak tahan mata tido lewat pagi tu.. eh keje teach kat ner ar?

sepet a.k.a zack_u said...

hai zicq..nak kenal boleh..
awak ni maco la..
badan tegap...
muahahahahahhaa!~~~

BigMouth said...

Hi Erieq... sy dengar awk ni tinggi dan macho kan... boleh kenal ke? hikssss!!

Erieq said...

xde la bz sgt.,mungkin dah biase kot.,

to jivebumz.., i keja kat seri kembangan jer.,

to sepet..,ko jgn nak ngade2 la ana.,

to BisMouth..,kak lang pun same jangan nak ngade lah :P

cik wanie said...

wah wah wah,
si sepet ngn alang dok kacau yer,
bak kata kak VP,
saper nak kenalan tuan punya blog nie,
kena kenalan ngn kakaknya dulu,
x gtue kahhhh

BabySyhira(",) said...

wah byk nye kad topup..
hahaha..meh cni 1