Friday, March 13, 2009

Tuan kereta yg XXX

mlm nie aku tensen jer.,ade sorang makcik nie.,selamber je letak kereta die betul2 depan pintu masok kedai aku, Adussssssssss kureng betul lah., die tak tahu ker aku tengah meniaga., nati orang yg nak dtg kedai aku dah takde parking.,



tengok., betul2 depan pintu masok kedai aku.,


nasib baik time die kua tu aku tak pegang camera.,klu tak dgn muke die pun aku masok kan.,

23 comments:

ijechan said...

kete nenek i tu!~ =P

haha. sekali bagi terus plat number. senang!

ijechan said...

kete nenek i tu!~ =P

haha. sekali bagi terus plat number. senang!

ifahruzzaman said...

sabo2...
org meniaga mane bleh marah2.
pelanggan takot wooo....

haha

Ex Starians said...

mana ada signboard kata tak boleh parking kat situ? salah sape??

JIVEBUMZ said...

hehe cian kete mak cik tu glamer sekejap.. sabar yer erieq mak cik tu tak perasaan ko tade kedai ko kat ctu..muahaha

cima said...

hahahha
t kite kesah
sape tuan empunyer kete ni
hebat2

Fly said...

salam, selamat berhujung minggu.

DrSam said...

dia nak ajak drag race kot :)

ann frendly said...

opss... calm down...calm down... relax.. itu kire baek laa lagi tu.. kalau dibuatnye makcik tue park treler tayar 16 kat depan kedai lagi dasyat kan... naseb baek makcik tu park kete jek taw... hihihikkk....

Falin_IzzyGirl said...

ni dah betol2 marah nih..

greenieycactus said...

haha eriq ni klaka lar

LiLacFlA said...

haha abes a orang mek no dia wat tikam nombor ekor.

penjenayah.merah.jambu. said...

jual je kete die sekali..
hehehe..

Nisa said...

hm..klaka..

ms ct said...

salam...
kenapa lama menyepi?

JIVEBUMZ said...

hai lama menghilang..mana peginye neh?? tak hapdet blog pun

xuen adyla said...

scratch that car

evil laugh 10000x

CT NORAMIZA said...

selambernya makcik itu :) kihkihkih

cIk JanNah said...

haha.
amek siap show plat no!

abes la bleh g bli TOTO pas nie.
apakah??

Kyla said...

bkn men marah lg mu =p

.fatin nabila. said...

salam singgah,

berani mati makcik tu brenti dpn kedai u. haha.`
u bleh saman pe tau.

alif-mikail said...

pancet kan aje tayarnya.. hahaa

tisya salle said...

hahahaha!! siyot btol la mak cik tuh...
bdw, ko tuan punye cc ker?