Tuesday, March 3, 2009

Modem Rosak

Modem aku dah rosak..,sebab tu le aku dah lame tak update blog hahahaha (alasann)

Macam2 masalah., la time tu.,dah le modem rosak.,computer pun rosak masok nie dah 3 kali aku format PC aku.,skrg baru ok ermm






Modem ,wireless,rauter 3 in 1 huhuhu beli kat mines paling murah aku leh dapat RM155.ari tu aku tengok kat low yat RM 140 cissssss
ni modem TM yg hanya boleh bertahan dlm 14 bulan jer
ni plak Aztech.,nak buat password die mcm hampeh jer
lepas nie klu korang jumpe mana2 wifi yg default name nyer Aztech korang masok kan aje password die aabbccddee huhuhuhu.,biase nyer dorang tak tuka password.,

9 comments:

Kyla said...

leh tahan mura harganya ^^

NONG said...

betula ke pswrdnya tu? hehehee
Sya punya streamyx pun sya pasang wifi.Dalam umah ja.Tpi sya pasang pswrd tau..huhuhu

dLa said...

wahh.
kemas nye bilik,
x bersepah pn. *tipu je* hehe.

aH Lian~@cik ian cumel said...

hahahah
meh cini
cik ian cari
wireless
umah erieq tu..
senang nak on9 nanti!

En. PeRD said...

zzz... nape beli aztech... D-link sudeh~

KhairiL's said...

kwn aku pny wi-fi aztech pun dia x tukar password...

sbb tu aku slalu masuk free jer
hehe

Erieq said...

Dla : itu bukan bilik la wak.,itu kat kedai

En. PeRD : D-Link pakai jugak kat umah.,kat kedai pakai Aztech.,Wireless D-link yg pakai kat umah tu susah nak Connect.,itu yg try pakai Aztech plak.,

JIVEBUMZ said...

la patut lama tak hapdet blog.. mcm bosan aje kalo tak jengah blog dak erieq nie..muahahha

CikYana(",) said...

semekom inchik erieq
pekabo?
nape latest entri xle komen ek?