Wednesday, February 4, 2009

Beg Sandang

saje nak letak muka aku.,kihkihkih dah lame tak letak.,tu yg tibe2 rase nak letak tu kakaka

Kalau korang perasan la.,kebanyakan gambar aku mesti aku pakai beg sandang nie.,pergi mana2 pun aku bawa.,termasok la dalam umah kihkihkih mengalah kan perempuan plak dah
kenapa aku suka bawa beg ni ke mana2 walaupun masok dalam toilet hahaha

sebab ini lah isi kandungan die., ade 2 phone,ade 4 Pendrive 8Gb,2Gb,1Gb,1Gb.ade 1 mini SD untuk backup memory camera aku.,ade earphone.,kain kecik.,


dan tak lupe Kamera Kodak aku yg telah banyak membantu untuk aku ber blogger

22 comments:

fzalah said...

brg berharga kena slalu dikept..hehe.

En. PeRD said...

dah macam poket doraemon..
hak hak hak...
beg kecik.. dalam macam2 ada..
tu pahal ader mancis... jangan cakap ko bakar rokok pki mancis.. hahaha.. org lame siak... ;p

Ceera said...

kalau ilang, kaya pencurik.. ups..

JIVEBUMZ said...

mengalahkan pompuan jugak mamat nie.. tp ok la sume menda2 IT owh kt dalam tu... hee

CikYana(",) said...

mak ai byknye brg2 dlm beg:)

Miss Izah Mohamed said...

mak aih.. byk gile barang..
uhuh klu tercicir laa beg tu..
sume brg tu tercicir..
jage bek2 beg tu.
mane tau ad reader blog u ni yg tgk n tringin.. hahhaha
<-- saje gertak skit. ngee

cik siti penguin said...

hurm...
*memikirkan mcm mane nak amek beg tu*
hahaha.
;P

cIk JanNah said...

uiks.
bleh rompak beg die 2..
jaga2 taw!
nnti cik jannah kebas tyme erieq tdo
hee~
:)

alif-mikail said...

dengkinye..hahaha

aH Lian~ said...

zik,
mukan selalu ker
letak pic muka zik tu?
(stetment keji cik ian!!!)
hehehe kalah pompuan
dengan beg tu!

Erieq said...

to cik jannah : klu cik jannah kebas beg tyme tido takpe.,jgn kebas saya sudah lah waakakakaka :P

to En Perd : ko nie tahu2 jer lah

Tinie said...

berkenan plak dgn henpon ko tu..

cIk JanNah said...

heee~
cam ne lau sy nak kebas awk?
keh.keh.keh...
:)

CikYana(",) said...

Ok2..mulai saat ni cik yana xmo cedey2 lg..n xkn tulis lg entry yg menyedihkan..inchik erieq kna la ingatkn cik yana slalu ek:)thx yer:))

mekya@pokya said...

x kisah ler... janji barang kau slamat... aku peminat blog kau gak...

KhairiL's said...

mayak barang b'harga..
sbb tu kena b'kepit 24/7

Falin_IzzyGirl said...

barang bernilai tuh..
mekap2 xde ke?

eYaNacOMeY said...

byknyee pen drive..nk satu buleyyy??hikhik

mc'eja said...

byk nyer brg berharga...klu kene rompak mmg perompak tu puas hati la kan..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

perghhh...byk gilerr gadget die...

alhaqimi said...

banyak nyer!!!

tamanraudhah said...

Beri Laluan
Nilai 1g Morhabshi sama dengan 1g EMAS. Benarkah?