Tuesday, February 17, 2009

minggu yg BZ

minggu lepas + minggu nie.,aku tersangat la bz.,
byk kerja.,tambah lagi dept aku tak cukup 4 org staff.,

adusss.,mingkin dalam minggu depat aku akan aktif semula untuk mengupdate nie.,

skrg korang layan jer la blog nie (klik kat sini) .,sbb gambo aku ade kat situ huhuhuhu

11 comments:

alhaqimi said...

huhu...

sama la kiter...

bz dan ketakotan duk dalam makmal kimia yang semua benda nak meletops tuh!

aH Lian~ said...

ouh,
inche zik
sgt kebizian
tahap dewa!

princess daia said...

salam erieq...
saye nk tny...
bole ke amek gamba
pakai digi cam biase tp...
menggunakan tenik bunga butang tu??
maacam dalam page ann???

DrSam said...

take one step at a time bro. tapi saya tahu erieq memang seorang pekerja yagn dedikasi. mesti no problem punya.

Erieq said...

to : princess daia

saya kurang faham laa.,
camera digi cam?

kami berdua tak pakai camera DSLR pun.,guna camrera campeq jer.,(kamera biase)

klu guna camera DSLR mesti lagi gempak huhuhu..,

singamaraja said...

Auuum !

Salam kunjung ya

hnyhar said...

hmm..cute nye ann pakai tudung..

princess daia said...

hmmm..maksud sy, pki digital camera yg biase je ke?? bpe mp??

[S]itie [B]Um [B]Um said...

sama la kite..asignmnet xbuat agi.. hehe!!

ann frendly said...

haaa... dah tak bz kan.. nawt tag yer

meself,Ms Fint said...

norma id0p blaja.. hee.. bz lahh super!