Tuesday, February 10, 2009

Kuantan

Agak lame dah aku tak mengupdate blog nie.,

adesss tensen lah aku kena gi site office kat kuantan seorang diri.,AARRRR kenapa aku yg kena pergi.,adusss

itu yg dok lame tak update blog nie.,hati tak tanang jer asik memikir kan aku kena gi kuantan nie.,

aku dah la tak penah kua jauh2 seorang diri nie.,ermm harap2 laa aku tak sesat.,

ermm aku rase mesti aku sesat punye lah hahaha.,lantak la ko zikri.,nasib ko lah

16 comments:

JIVEBUMZ said...

aiya.. patutla xde rupenye..dok tunggu2 jugak entry terkini..

cepat2 hapdet ek :P

~littlestars~ said...

aiseh bawalah teman....atleast ada gak teman berbual...

aH Lian~ said...

kuantan
is quite okay lor.
take it as a vacay.
jenjalan tempat org lak!
lama dah tak ke sana...

alhaqimi said...

huhu... jauh nya... makan angin la neh, kalau sesat kembong peyut!! huhu... elok2 yer !!

Ceera said...

keshian ko..

Falin_IzzyGirl said...

patotla..
xpe..msia ni kecik je..
yg pntg take care

Falin_IzzyGirl said...

erieq..
jgn tension2 yer

mekya@pokya said...

hahhaha.. thats my town... welcome.. any problem u just bagu tahu gua... x sesatnyer kat sini... kat mana urieq nak melawat side.. pas keja gua boleh siap bwk kamu jalan2 lagi...... WELCOME 2 KUANTAN

arnirina said...

lenkali tny akkkaaaakkk nie yg duk kuantan..

nuarliesya said...

erieq,
kuantan senang jer takkan sesat nyerlah...kuantan nak gie area mana untuk buat keja tu...

aH Lian~ said...

mane ni pokcik zik neh???

DrSam said...

take care and have a nice trip.

meself,Ms Fint said...

sabo yew ;Pp

mc'eja said...

da pegi ke blom? sesat x? gunelah gps...promote plak.

DrSam said...

lamanya gi Kuantan.

Muhafis said...

blum pnah singgah kuantan.. bandar indera mahkota?