Monday, February 2, 2009

Bukit Permai

Malam minggu


aku lepak di bukit permai.,rata2 penduduk KL mesti penah lepak kat tempat nie kan.,
bukit nie dekat jer dgn rumah aku hehehehe poyo jer lepak dekat2 dgn rumah.,dah aku tak tahu nak lepak mana.,lagi pun viewer tempat nie cantik :P

16 comments:

CikYana(",) said...

cantek nye pemandangan
bile nk ajak cik yana lepak kt cni?

JIVEBUMZ said...

wah cantek kan pemandangan di waktu malam kt situ ek..

xpayah nk g jauh2 kan.. situ dah ok

alhaqimi said...

erieq... tak taw la kat ner tue...

cik siti penguin said...

view yg cantik. :)

BigMouth said...

mse alang tggl kat situ, ko tak nah nak lepak kt situ eee, bile alang dah pindah br ko nak lepak... oooo... nak nyorak dari alang eeee.... HUH!!

aH Lian~ said...

erieq,
view sangat tantek oooo~
mau tengok view itu di skala ritcher berapa ya dari johor?
ekekekeke~

KhairiL's said...

hehe...
nice view

::::All!n:::: said...

awak guna camera apa yea?
juz nak tau itu jea.
hehehe

FarHa said...

ehemm...neguk jap..ermm ada tag tuk anda..sila ke blog sy yee

cik wanie said...

mmg view kat situ cantik oooo,
wanie pun dulu pernah ke situ,
best kalau layan perasaan kat situ tau:)

DrSam said...

pemandangan metropolitan dari tempat ni memang cantik.

Miss Izah Mohamed said...

wah.. indah sungguh pmandangan itoo..
tenang je jiwa nengok.. hehe

Ida Athanazir said...

that's spectacular view!

mc'eja said...

ktne nih? nk g gak!!!!

mc'eja said...

ktne nih? nk g gak!!!!

Erieq said...

jom jom kite gi ramai2 huhu