Tuesday, February 3, 2009

Duit Duit Duit

Bile lah aku dapat beli Camera Dslr nie., asik dok maen menba punye jer kihkihkih


Best kan klu ade Camera Dslr.,hehehe korang ade tak memba2 yg nak jual murah2 sikit :P

21 comments:

cik siti penguin said...

xde. tp suke main camera gak. haha.

CikYana(",) said...

huahua
xtau la sape yg jual

fealize_eleanoer said...

hmmm...

hari tu saya ade jumpe satu kamera dslr --nikon d60 n lense x ingat brp rasanye 50mm kot-- 2nd hand punyer kedai nak jual...

die tulis situ owner baru pakai 3 minggu.reason jual sbb nk upgrade.harga die rm1650 x silap saya....

cume nye flash je xde...maybe flash tu erieq bole beli kt kedai tu jugak kot....

kalo erieq tau plaza Warta (bintang) kt bandar baru bangi,gi sana naik tgkat 3 kalo x silap saya,nama kedai da lupe tp kedai barangan fotografi ni la,depan die ada mesin mainan kuda berirama utk kanak2 yg masuk rm0.50sen tu..die display nikon tu kat cermin...x tau la ade lagi ke x..tp kalo erieq insist maybe bole try usha....

sekian dimaklumkan...

wakakaka!

fahmi latiff said...

a'kum...

kalau berminat nk cari secondhand kamera digital slr... sila layari laman web ni... :)

http://www.mir.com.my/rb/photography/ftz/index.php

oh yer ... pesanan peribadi fahmi..

" kalau nak beli call dulu buyer tu, pas tu jumpa ngan buyer tu direct... kalau dia suruh bank in kan duit nanti dia poskan kamera slr tu... jgn la.. penipu tu..."

ok u memang best

cima said...

nk seribu daya
ta nk seribu daleh
am i rite erieq?

fzalah said...

skrg trend org pkai cmra nih..gmbr cntk...

cIK fIERA said...

macam camera saye lah..... hehehheeh nak beli model per

Miss Moon said...

Erieq duk cheras kan ...
pegi la YL pudu plaza ...kat sitew dia banyak jual yg 2nd punyer ...
akak nampak eriq pun minat bergambar
kalau ada dslr lagi kababom gambar2 nyer

Miss Izah Mohamed said...

kumpul laa duit beli..
hehhe sehari kumpul 10hengget.. sure bolehnye.. caiyok! hehhe

Yati Salem said...

hi,can we exchnage our banner,if u done have banner i still can post yur lonk,please let me know after it done,my blog about my addicted making wire jewelry.thank

http://www.riqzmiecreation.blogspot.com/

::::All!n:::: said...

huwaaaaaa:((:((
nak dsl gak:((:((
baru simpan rm200 inggit jea neh:((
agak2 tahun bila baru dpt beli

~cik manis~ said...

minat sgt fotgraphy,
n mmg hope sgt dpt bli dslr nnt :D

aH Lian~ said...

salam erieq,
sabo...saboo...
tak lama lai
dapat ler beli tu...
moh simpan duit cecepat!

cIk JanNah said...

huaaa..
nak dslr gaks
idaman tuh~
sob.sob.sob

KhairiL's said...

model mcm ni mahal kan

CikYana(",) said...

thank u..inchik erieq mmg kwn yg baik..nsb baik kwn2 blogger cik yana ni baik2,caring,penyayang..thx yer

JIVEBUMZ said...

kumpul duit pelan2 ar sebulan rm 500.. xsampai 5 bulan dah bleh angkat kamera tu kt kedai..muahahaha

ijechan said...

semoga bjaya dapat dslr as soon as possible!

ann frendly said...

nanti dah ade cam camto mesti lagik lawa gambar b amex kan ;)

Falin_IzzyGirl said...

mahal tuh cam nih..
teringin gak nak memilikinya..

[ LADYKiKi] said...

tu arr.. kita pun nak..camera dslr