Sunday, February 15, 2009

Tangguh lagi

Tak gi kuantan pun

Aku tak gi lagi.,patutnya hari rabu lepas aku kena gi kuantan.,tapi disebabkan manage Admin & HR tak approve kan aku nye request Kereta.,kureng betul lah dorang.,ingat aku nak gi kuantan untuk bejalan2 ker hah.,budusss


mase tu aku dah terbayang2 dah aku nak duduk hotel mana,makan kat tepi pantai,pastu wat kerja sorang2 leh dpt pengalaman baru.,kenapa lah dorang tak kasi aku pinjam kereta.,
kesian Zul(senier aku).,disebabkan dorang tak bagi aku pinjam kereta.,,terpaksa lah die yg kena pergi.,

disebab kan aku tak kena pergi.,punya la byk bos aku bagi aku kerja.,tak menang tangan dan kaki.bukan aku jer,tapi semua org,sampai aku balik jam 10 mlm.,hari khamis aku demam.,tapi terpaksa aku datang kerja jugak walau pun aku dapat MC.,aku paksa diri aku pergi kerja sbb klu aku dok umah pun tak tenang.,asik pk pasal kerja jer.,sampai aku tido pun aku leh mimpi aku tgh wat kerja kat opis.,huh leh jadi gile.,aku penat sgt.,sakit kepala + demam lagi.,sampai takde mood nak update blog huhuhu..,skrg dah ok sikit.,kire boleh nafas sikit lah.,tak sabar2 nak kerja esok.,nak setel kan kerja2 esok.,

8 comments:

my name is KARL said...

pity u , bro

but, keep it cool... hehe

Falin_IzzyGirl said...

patotla lama xupdate..
bykkan rehat yer..

aH Lian~ said...

ouh,
kerja teruk rupenya??
demam lai ker, zik?

JIVEBUMZ said...

itu la keja punya pasal ingatkan dah selamat sampai kat kuantan nun..
em xpela lenkali dapat la pegi tu.. cian dia demam lak yer.. sabar k

CikYana(",) said...

helo inchik erieq
pekabo???
adkh anda sehat?

mc'eja said...

sabau2..kerja kene ikhlas kan. kan kan...br berkat.hehe..poyo plak.padahal yg bckp ni slu je mengular.hiks..

ann frendly said...

Kesiannye... sabar taw... ubat jangan lupe makan... kita nak belikan ubat batuk, taknak.. jual mahal...

DrSam said...

untung syarikat dapat orang macam you ni. Kerja dengan penuh dedikasi. sampai kerja pun masuk dalam mimpi.

semoga cepat sembuh dan dapat menjalankan tugasan dengan baik.