Friday, January 16, 2009

20 Tahun

ini gambar2 semasa umur aku 20 tahun yg masih aku simpan lagi.,tapi tak banyak sebab dulu aku takde camera sedeh2

ini pic zaman mat rempit dulu.,hehehe takde la rempait mana pun.,yang aku ingat bile aku naik mato(masa tu pakai 125z) mesti aku pakai baju nie :P

dan aku mula kerja 12/1/2005 umo aku masa tu 20tahun.,yg kelaka gamba nie.,muke aku tu kakakaka muka tertekan + stress sebab mase tu aku baru nak belajar bekerja.,susah wohhh
time kerja pun kena study banyak bende rupanye byk perkara yang aku tak tahu.,masa kat kolej aku agak di disanjung la kerana bile ade masalah I.T dorang akan tanya aku..,bile masok alam pekerjaan aku la yg paling budus sekali masa tu dalam dept. I.T kakakakaka.,orang yang ajar aku (Zul I.T) sangat la terer.,skrg huhuhuhu no comment., :)

12 comments:

cik wanie said...

lain sungguh wajah dier di awal 20 an kan,
hehehehehehehe:)

ciarexoxo (^_^)v said...

ms 2005 erieq 20thn..skg 2009 mksdnye erieq 24thn ekk..hehe aku kakak rupenyew..hakhak...

JIVEBUMZ said...

haha lain jer rupe zaman muda2 dulu.. sweet je..

owh sama la kite dept it jugek tp budus jugakk ekekeke

zai said...

thanks coz follow my blog :P

*secret said...

skang umo bape eah?
sudah ade wrinkle ke?
hikhik..
dlu rempitan tuuuu..

n a r d indie winkie said...

wah..ni mesti best student dulu. pasal tu membe duk tanye pasal I.T jek. hehe..

fahmi latiff said...

a'kum
salam perkenalan dari fahmi latiff....
hensem jugak erieq

nama melayu apa?
atau panggil erieq jer....

ok la bro ... tq singgah blog fahmi.... kau layan sepet... blogger tegar tu... pehhh no komen..:)

my name is KARL said...

hye bro

it's my 1st time ere...

found ur blog from syazwan's blog!

quite nice...

njoy ur day!

ann frendly said...

ish.. fahmi latiff.. nape puji erieq lebih2... jgn puji dia lagi.. nanti dia kembang susah taw :p x dapek den nak nolong..

Falin_IzzyGirl said...

huhu..nak pc 1..
muka innocent gitu eh..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh..zaman mude2...skg da tua kerr??

lalalalala

Munirah Abd said...

hebat2x..aku 20thn baru gedik nak sambung degree..hehehhe