Sunday, January 18, 2009

boring

gambar nie takde kena mengena dengan N3 haku

ari ni tak tahu nak buat N3 ape.,ermm takde ilham nak edit gambar.,boring nyer.,
tadi time lunch dah la kawan aku terpaksa belanja aku makan.,kelaka betul lah.,tapi best.,
huhuhu ceritanya begini.,aku nak lunch kat mamak jer,die plak ajak aku gi lunch kat the mines.,
kire ok lah tu sbb aku pun nak tinggah RHB Bank sat.,mase sampai kat mesen ATM tu tak boleh keluarkan duit plak.,banyak kali aku test asik keluar resit jer.,ATM Mybank pun sama.,masa tu dalam poket aku ade RM 4.70 jer mana cukup nak makan.,sebab tu la di kena belanja aku makan hahahaha best nyer

11 comments:

viruspadu said...

cakap ajer la tektik ko wakakaka

alhaqimi said...

haha... nasib baik kawan nak belanja... kalau tak..habesla..

jap... nape tajuk n3nya boring.. mcm tak related plaks.. huhu.. selamba je kapochi...sowy!!

goasop said...

best nya kalu hari2 org belanjan. uhu

echawachacha said...

macehh follow! <3

Luth Textile said...

pakai webcam ke?

Ryan Rayhana said...

~banyak betul gambo skali edit huhuhu~Comeila :D :P

DrSam said...

RHB pun boikot juga ke?

n a r d indie winkie said...

taktik baru utk menyuruh org blnje. ahaks..

Falin_IzzyGirl said...

meh carik idea edit gambar..
i pun ngah carik idea nk edit gambar nih..

JIVEBUMZ said...

nie taktik ker ape ar? hehe bagus la kalo selalu cam gini kan..makan preee..

K-A!R-yL or KhairiL's said...

mkn free spa yg x suka
klu ari2 x leh nk kuar duet ag besh

hehehe