Wednesday, January 14, 2009

Zaman Rock

aku suka main music.,ingat lagi masa aku kecik2 (12thn) abg haku dan B..alang la yg mengajar aku maen music.,sampai lah umur aku 22thn aku berhenti main atas sebab2 bz dengan kerja2 harian aku.,bile tengok gambar2 nie terase macam nak sambung main balik plak.,

JJ , aku , Boy , Aidil
ini zaman apa ni??? hahaha gileee

ganas tak haha rock tapi cadar warna pink plak hahaha


adakah ini zaman kegemilangan aku???tak jugak :P

tengoh tunggu memba2 aku sampai.,hee lambat2.,

18 comments:

NONG said...

Bagus2..sangat bagus. sekurang2nya ada ga pelapis kumpulan Ellycats

mawar said...

itu sume gitar hak milik sendirian berhad ker??

ann frendly said...

nie rock metal ke rock kapak nie...???? hehehee.. werk....:P

sweethOneY said...

hyee
hehe..thanx singgah blog i..
slalu g mines ke? u keja mana?

sweethOneY said...

hahahaha..
nak watpe klik kanan..t dia pop up gak ;p

oooooo..dekat sgt2 la tu leh jalan kaki ek ek ek.. ni mst biasa lunch smbil tgk ikan..hehe

biasa gak g mines.. sbb study kt bangi

Tny said...

Ada2 je dia.. ngn guitar lah..
Husiikk!!! Rock, rambut blonde!! Gerekkk!!!

~littlestars~ said...

tadi aku tengok aku tak perasan cadar kau..kau bagi tau baru aku tengok.. hikhihikkk.. tak ganas la bro..tapi mungkin ganas la tapi berjiwa sentimental huhuhuhu

BabySyhira(",) said...

aah byk dugaan skit la

Bunga Binti Nordin said...

guitar fender ker tuh?
thanks viewing and following beta.
beta sudah link kamu.
hope kamu juga.

:)

aH Lian~ said...

salam,
thanks follow my blog~

~ceRRy beRRy~ said...

thanx ya visited my bL0g...
waaaa...r0ckers nyeeee....
hehehehe...

Falin_IzzyGirl said...

huhu..ting tong..
itu aidil ker?
haha..suh die g keje pakai rambut camtuh..ok gak tuh..
konfirm kne gelak..die kan entertainer kat opis..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wahh...mmg rock laa lu....

n a r d indie winkie said...

ha'ah la. nmpk cadar pink. kantoi. tapi takpe. rock2 jugak, hati maintain romantik gitu. oh erieq, kamu di tag oleh saya

Mas Bee @ Masya said...

err.. aku lbh tertumpu pd sticker kat ats gitar ko tu...
(nape lari dr tajok neyh?)

JIVEBUMZ said...

cayala brother nie kaki rock..hehe ingatkan dangdut..kekeke

B..alang said...

Gitar letrik alang tu dah jadi ape erks ??? ko dah jual????

Ryan Rayhana said...

*Tumpang lalu huhuhu Macho la giter 2
skali dgn orgnye :P