Monday, January 19, 2009

Sapa boleh buat Macam nie

Camera siapa boleh buat macam nie.,

gambar ni tak perlu edit pun.,pakai camera setting dalam mode Panorama jer

ini adalah lakunan semata huhu jadi tak?
aku pakai camera kodak M763 dah lama aku beli Rm500 jer huhu.,gamba macam nie tak la hebat sangat sbb Phone sonyericsson k810 & k800 pun boleh buat.,

17 comments:

alhaqimi said...

haha... hebat nyer... huhu

Munirah Abd said...

wahhh nice shot!!!

JIVEBUMZ said...

wah sangat canggih ini kamera.. akak pon teringin nk angkat satu kamera canggih la kalo cam gini..hihih

Ryan Rayhana said...

Huh!! tantekla shot die nih....suke suke hhehehehehe nk jugk :D

zai said...

a'ah..sony leh wat gak camtu..

tp pndai la wat gaya2 tu..cam real2 jek :p

aH Lian~ said...

sony cikai2 pun leh wat..
apa lah erieq neh~

IdzaRis said...

fuh...
dasat!!

little lady~ said...

hebat!!
hehe

Falin_IzzyGirl said...

hebatnye die..
kagum sgguh..

cik wanie said...

wah wah wah,
tersangatlah hebattttt!!!!!!
hehehehehehe,,,,
nak jugak!!!!!!

K-A!R-yL or KhairiL's said...

wahh besh arr mcm ni..
x tau plk dgn camera jer dh leh bt mcm ni...

aku bru jer bli camera,mcm nk tkar blk pon ada

hahaha

Miss Izah Mohamed said...

salam.. i oledi know dat.. :)
my k750i pn ade mode camtu.. hehe
mmg best laa men2

ann frendly said...

ni dah kire abesh hebat la yer???

sweethOneY said...

yeke???
wooo..tataw pun leh buat ngan sony tu

Ceera said...

hebatnye ayieeeeee..

kagum atam..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hp aku ade panorama ni..tp x gheti gune..kasik tunjuk ajar sket...

AmY-AdLi said...

wah..mantap r.
hp nokia xle wat ke??
hikhikk