Thursday, January 15, 2009

Awarded and Tagged By Ciare




Awarded and Tagged By ciarexoxo (^_^)v

ini la perkara yang paling aku takut dalam blogger..,wahh tidakkk aku terkena tag oleh ciarexoxo (^_^)v yg comel gitu., wekk :P

jadi terpaksa layan yer :)

*Nama : Zikri
*anak ke 8 daripada 9 adik beradik.,(P-6)(L-3)
*belum berkahwin :P atau bertunang ; ) ngeh ngeh ngeh
*suka aktiviti lasak (xpdc hutan,panjat gunung,kayak,berkelah dll)
*suka main musik(dulu), main game(PS n PC),
*mudah berkawan dan dikenal tapi seorang yg agak pemalu (no comment huhu)
*penah dapat pelajar cemerlang di kolej tahun 2003,2004 dalam klas I.T administrator
*sudah bekerja selama 4 tahun
*aku suka duduk rumah.,(betul ker?)
*tak suka jadi pemandu.,lebih suka jadi penumpang

(10 perkara yg tertulis di atas adalah rekaan semata2 tiada kena mengena pada yg hidup atau pun yg telah meninggal dunia) kuang kuang kuang

calon2 untuk mendapat tag!! kalo da pnh dpt atau pun malas nak buat abaikan ajer ;P

1 C33R@M00N
2 Viruspadu's Blog
3 sepet
4 BigMouth
5 B..alang
6 laloque's blog...
8 www.SeNGet BeNGet.com.my

rules tok yg dpt award :
1. copy badge "2008 Cute's 3logger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.
2. link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.
3. setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).
4. anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
5. jangan lupa melawat blog kawan anda dan meninggalkan komen yang menyatakan mereka telah di tag.

5 comments:

cik wanie said...

cik erieQ oii,
sila amik award di blog cik wanie yer:)

MiSya said...

dear erieq...tq for being my follower yea...tq aso for visiting mine...jgn lupa link blog sy dalam blog awak taw...have a nice day bro...dadaaaa

ciarexoxo (^_^)v said...

haha...rajen gak dia ni jwb tagged ehh ;P abess arr kena tagged ngn org lain pasni..larikkkk ;n

Wawa_Nadwa said...

bg pon kt kaum kerabat je.
kekek!
=)

Erieq said...

wawa_nadwa
kaum kerabat??huhuhu bukan ape.,tak sampai hati nak bagi kat org lein.,saje nak cukupkan syarat jer huhuhu.,