Thursday, January 22, 2009

TAWARAN KERJA

Minat dalam bidang PERTAHANAN? Bantu skuad negara dalam membanteras jenayah.

Syarat-syarat:
1. Bumiputra shj
2. Tidak Rabun Warna
3. Kelayakan Minimum SPM
4. Berumur diantara 18-40


Kelebihan:
1. Kerja di bawah kerajaan
2. Gaji pokok : RM1800
3. Elaun bulanan
4. Elaun penginapan RM300
5. Uniform: RM200
6. Dobi RM60
7. Percuma kursus mempertahankan diri
8. Kenaikan pangkat secara lantikan dari ketua unit jawatan dan mengambil ujian khas

Sekiranya berminat sila hadir pada sesi temuduga dan dikehendaki membawa kad pengenalan diri serta gambar berukuran passport pada 23 April 2009 di Jabatan Pertahanan Awam

Bagi yang berkelayakan uniform akan diberikan 3 pasang setiap seorang dan kelengkapan lain (lengkap) serta perlu melaporkan diri 60 hari surat tawaran jawatan.


Jawatan:
1. Power Rangers
2. Kamen Riders
3. Ultraman
4. Sailormoon (wanita shj)































Sorry la aku pun terkena, jadi harus la kongsi bersama :P

21 comments:

Erieq said...

sebenonyer skrg opis haku memang ade jawatan kosong.,yg aku tahu ade 3 kosong.,1 I.T technition (site office Kuantan)
2. IT Programme (HQ Serdang)

meself,Ms Fint said...

nakk .. nak jd power ranjes kaler merah!!!

ade jawatan bioinformaticist kosong takk??

Erieq said...

i kerja company oil & gas.,rasenyer position tu takde kot

ann frendly said...

heheheheehehe....lawaks2......sungguh lawaks... saket tali perut nie, ketawe bebanyak...

alhaqimi said...

a lorr... uniform sailor moon ag chanteq!! waaaaa

Tinie said...

ceh!!
ngat kan betul2 ada jawatan kosong
hampeh

aku nk jd cicakgurl bulih??
cak cak cak

HidupItuManis said...

ade tak jawatan princess of ultrawomen...oh dah lama mengidam nak jwtn ni..

KJ-kun said...

ingat betul2 td..
keje sykt mana oil n gas??
ingat nak aplly pas hbs study huhu

sweethOneY said...

kahkahkah
sailormoon! comelnyehhhh

K-A!R-yL ohh KhairiL's said...

suma syarat2 tlah dipenuhi...
mcm mn nk apply haaa


hehee

goasop said...

nak jadi ahli power rangers pink le? haha

thr is an award for u~

cik siti penguin said...

nak jd sailormoon, tp xcukop umur lah! ;P

greenieycactus said...

ooo zaman muda2 kat utp dulu aku pegang title power rangers hijau ktorg 5 org geng so komplete!

aH Lian~ said...

salomun2...
dengan kuase bulan
akan menghukummu..!!!
wahhhhh...bestnyer~

princess ellain said...

anda di TAG oeh sayer...

fzalah said...

nk jd selemon...sepsi gle...hahahaha...


cm real jek..

penjenayah.merah.jambu. said...

nak jadik sailormoon!!!
layak ni!hikhik

MiSya said...

hahahhaa.....lucunya...
dulo time kecik2 sy suka tgk power rangers...
hohoho

alif-mikail said...

ada yang kena jurus puaka pagi2 hari ni! hahahaa

cik wanie said...

bertuah punya budak,
ingatkan btul2,
rupanya main2 saja,
nak kena babab montot nie,
wakkakakakaka:P:P:P:P

MiSZuE said...

ehehehe
sabor jela ehh