Wednesday, January 21, 2009

Hard disk lame

semalam aku belek2 hard disk lame aku.,dah berkurun lamanya.,aku terjumpe pic2 aku yg dah lama aku cari tapi tak jumpe2.,

hahaha kami berempat nie kalau berjumpe memang jadi giler sikit sebab aku dah berkawan dgn dorang dari kecil :P

haha suka hati jer aku letak pic die pakai tuala tu.,tak2 die tak tahu pun ngeh ngeh ngeh




BBRRMMMM2 selamba jer aku pusing kampung pakai rambut nie.,semua orang pandang tuh.,tambah2 lagi pakcik2 yg tengok lepak kat kedai kopi tuh.,nasib la bapak aku takde kat kedai kopi tu huhuhuhu..,klu die nampak kakaka tak tahu lah mesti die tak mengaku anak die nyer huhuhu

15 comments:

Dyana said...

kahkahkah.....adoiiii....poyo nyer laaaa...hahahahaha...........tp...nmpk hebat...bkn sng nk pusing2 kg pkai cmtu...stiap org yg tgk..mst ckp...tak betul ke bdk nih...hehehe....

Miss Izah Mohamed said...

waduh2... so fanny laa..
mane ambik rambut pelsu tu??
aduyai.. but nice posing! hahahaha
nextyme gune rmbut plsu yg pjg mengurai lak.. touchup2 skit.. kasi cun.. hhahahah

greenieycactus said...

so funny...klaka la korunk..dunno wut will i respond to u guys when watching u at dis tyme..

greenieycactus said...

oo yea??greatt!thanx dude~

En. PeRD said...

mcm niggaz dowh... wakakakkaa..
smart2... cam cerita Rock.. ekekeke

NONG said...

Hahahaaa..lawak besar sya tengok gambar tu.apa pun sya sangat tertarik dengan aksi2 kalian.. tak rugi masuk blog ni..

keep it up

JIVEBUMZ said...

kekeke xsangka la dak erieq nie sanggup pakai rambut palsu cam gitu kan??

aH Lian~ said...

haiiiyyyya....
sket nyer selambanye dia..
kuhik2...~

Falin_IzzyGirl said...

sengal eh korang..
tapi pics mmg cool..
ade lagi x rambut2 tuh..suh aidil pakai g keje sok..

cik wanie said...

kelakarlah erieQ nie,
terbahak-bahak dah bila wanie tgk pic2 tue,
wakakakakakakakakka:P:P:P:P:P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

RATU wig ok korg ni....

.:CiK ArA:. said...

huhuhu cik ara singgah balas semula...
da lama tak menjengok page ini.. sebbkan kebengongan internet cik ara.. heheheh sangat kelakar tengok kamu pakai rambut afro tue..

epalgreen said...

ahahaha adoii..
klaka laa pakai rmbt tu

:)

ann frendly said...

macam______ hehehe... ta'maw la cakap.. nanti ade owang marah saye.... wek... week :P

sweethOneY said...

KAHKAHKAH
sempoi gileeee okeyh!