Thursday, January 1, 2009

Malam New Year

Dalam jam 9 ke 11 malam aku masih lagi ade di kedai.,ramai jugak orang yg datang kedai tanye aku tak sambut tahun baru ker malam nie.,ermm malas aku nak sambut.memang malam tu aku macam takde mood jer.,jadi dalam jam 11.40 aku tutup kedai n terus balik rumah lepak dalam bilik.,

dalam jam 12.01 am aku terdenga orang menjerit.,tibe2 pulak hati ni meronta2 nak join dorang.,

kat sini la port orang2 kampung aku lepak tengok bunga api dari jauh


Ramai gile orang kat sini.,padahal nampak sikit jer

ini la die bunga api dari KLCC nampak sikit jer hehehe

dalam jam 12.05 mcm tu balik rumah.,malas aku nak tengok bunga api tu sampai habis.,boring jer.,bukan nampak sangat pun.,tibehehe.,seperti biase kami lepak dataran di rumah aku lepak2 sat dalam jam 1 kawan aku call.,wahhh ade pun org nak ajak aku keluar hehehe

pemandangan di dataran


dalam jam 1.30 mcm tu kami tiba di dataran..,kitorang lepak2 sana makan2 kacang n dll



jam 4.00 jalan kosong jer.,dah tak banyak orang.,bosan2 last2 dalam jam 5.00 kami buat keputusan untuk balik rumah tido lagi besttt :P

6 comments:

ann frendly said...

cantikla gambar pemandangan kat dataran tue.. pandai nyer amix picca...

UnGu VioLeT said...

happy new year!!!

cik wanie said...

"happy new year 2009"

semoga happy2 selalu & best of luck:)

byezuera said...

epy new year 2009..

Felicia F. Ramzi said...

hapi niu yer :)

nurfairuz said...

nice pict, happy new year!