Thursday, January 15, 2009

AwArD dari kak wanie

Haku dapat aword dari Kak wanie



CROWN diatas nie telah diberikan oleh salah seorang geng sayap iaitu (Kak wanie
) tapi kak aword nie macam khas untuk perempuan jer ..,ermmm takpe2 asalkan dapat huhuhu

Tagged : AWARD 2008
Best day Award : saya baru kat sini jadi saya tak tahuhuhuhu
Best Memory Award : penah jumpe tapi time tu saya tak aktiv blog lagi
Best Friend Award : sume rakan2 yg selalu commnet n view saya
Best Enemy Award : kerana i kena bayar RM77 sebulam (streamyx) harus kena ada
Song of The Year : Mat Sentol hahaha
Movie of the year : urotrip
Male Singer of the year :johan & zizan (boleh?)
Female singer of the year :??? tah la
Duo/Band of the year :entahhh...
Actor of the year : johan & zizan jugak kot
Actress of the year :ermmm ???
TV programe of the year : cartoon network
DJ of the year : tak tahu jugak
TV host of the year : banyak nyer aku tah tahu
Scandal of the year : tak penah lagi pasang scandal
Best Hang Out Spot :cinema
Best Cinema : tak tahu jugak
Best Eating Place : nama kedai makan tu (kedai makan anak dara) kakaka jgn salah faham ok
Best Bowling Spot :jarang main bowling
Best Bookshop : jaya jasco
Best Shopping Spot : jaya jasco
Best Karaoke Spot :tak minat
Mostly Done Activity : tak capai dek akal la nak jawab
Best Website : www.rhbbank.com.my hahaha belasah jer
Other awards you would like to give : x de
The most shocking news :takde juga
Best Things that happen :kejutan di
The worst moments : suma baik2 belaka hahahaha

2 comments:

cik wanie said...

hehehehehehe,
bagus2,
buat jugak kan yg disuruh,
ala crown tue kalau x nak pakai ,
kasi jer kat sesiapay yg nak diberi:)

BabySyhira(",) said...

comel nye award :)