Friday, January 30, 2009

Jalan2 Di Melaka Part 3 - 3

tak habis2 lagi N3 jalan2 kat melaka nie.,

alaa ni last lah.,harat tak busan kihkihkih

ini adalah aksi2 gilerr dari kami.,tapi kami tak gile huhuhu


kena belakun jadi patung
ini patung ape plak
kelaka gile time saya sume orang gelak.,pelancong dan orang2 yg tak berkenaan pun ketawa.,aaaahh malu gileeeeeeeee

kami sume bersatu

alamak.,kupe lak nak rotate
tengah bertedoh
ini pic masa kami OTW nak gi tanjung bidara.,perasan tak gerhana matahari jam time tu nak jam 5 petang lah.,
ini saya tak zoom
pantai tanjung bidara

lepak minum dulu
AKHIR NYAAA dapat jugak amik gambar aku melompat..,asik amik gambar orang jer
huh..,susah oh aku ajar si Bob tu amik gambar aku lompat.,asik taj jadi jer.,habis orang kiri kanan ketawa kan aku.,malu2 aku aku jer kena ketawa.,

23 comments:

aH Lian~ said...

erieq,
letak pic sgt byk
mase kat melaka
wat cik ian jeles neh!
wah tanjung bidara yang sgt santekkk!

Tinie said...

Gila bapak banyakkkk ko amik gambar kat Melaka tu..
nak promote ker?
brp dorang bayar ko ??
ekekekeke

cima said...

wah..
holiday sakan ea
=)

FarHa said...

bestnyer jejalann...
hermmm ni nak jemput amik kad TAG dr sy...amik la jgn malu2 hehe...

BigMouth said...

patung bob paling cute!!
i like lah ngan bob tu..
Boleh tak eriq kenal kan...hehehe
menggatal di situ!!!

Fly said...

thanks for ur compliment bro..nice blog..anyway aku rasa kalau ko ada DSLR mesti cantik gambar2 yang ko tembak.. gambar2 yang ko tembak guna kamera biasa pun dah nampak cantik

eiza said...

ingatkan kt P.D jer penuh umat... kt tnjung Biadara pn melambak...
huis.... x kose nk mndi mnda selit2 manusia tu kan... hohoho

eiza said...

jgn lupe follow my blog plk ek... :p

Zahari Ismail said...

best gila jalan jalan...

ijechan said...

memang patut pun org ketawa tgk korang snap gambar. mcm2 gaya~

aKu..DiA...kAmU said...

Lompat si katak...lompat..
lompat lar tinggi2!

GreenJade said...

hik3 kelakau nengok da jd cam statue kt stage tuh hehe

**tks b my folower eh..tk cr dik**

Cik Mira said...

nak g melaka jugakkk jumpe buah hati hahaa :P blogwalking here dude ;D

AzRi AzyAn said...

tanjung bidara best kn?
^_^

Ochie~(^_^)v~ said...

waa... enjoy sakan ya dia jelajah melaka.. hohoho...
x der bw ole2 ka...

En. PeRD said...

giler best...
pantai sgt best bro..
pahal x mandi...
kalo aku dah lame terjun.. hahaha.. ;p

DrSam said...

terer juga brader Bob tu ambil gambar aksi kamu. Berapa kali melompat baru dapat shot tu :)

Tinie said...

wei model melaka..
jangan lupa amik tag kat blog aku erk

Lieyan said...

nak pegi jugakkk!!!....best nyerr....

JIVEBUMZ said...

best nya g bercuti ramai2 kan?? aksi melompat lebih tinggi telah menjadi.. tahniah!!!hehe

Helmi Razali said...

haha, tangkap gambar sendiri tak salah. boleh guna kat blog friendster dan sebagainya. aku pun suka macam tu

ann frendly said...

perh... cun-cun la gambaq bee......

Falin_IzzyGirl said...

kat tangjung bidara..!!!
mmg gila gambar korg nih..