Friday, January 23, 2009

Sakit hati

Komputer aku ROSAKKKKKKKKKKK

AAHHHHH Tensennnn nyerrr

Data2 dalam tu aku tak kesah sangat sebab boleh dapat balik.,yg aku kesahkan macam software2 yg penah aku install dalam PC tu.,MANA NAK CARIKKKKKKKKKKKK

Terpaksa lah aku mule dari "0" balik]


Terpaksa kena buat balik ishhhh !@#$%



Komputer nie ade lampu.,dalam gelap memang nampak cantik.,



bile pasang lampu.,huh tak terjaga langsung.,berhabuk2 huhu

Komputer ni dah habis update dah.,tapi tetap macam biase kalau nak dibandingkan dengan Komputer baru.,komputer aku ni Pentium 4 2.0Mhz jer.,huhuhu biase la PC lama


Bile lah aku nak beli computer baru ermmmm

Ade satu lagi masalah.,lepas selesai install windows,sekali tak boleh nak activate windows plak.,check2 rupanya internet slow giler.,

aku restart la streamyx aku tu.,

bengong lepas restart teros tak jalan internet nie.,budusssss nyerrrrrr STREAMYX NIEE
otak aku terus jemmmmmmmmmmm.,
off PC dan esok2 jer lah sambung.,

(info) PC aku belum 100% pulih lagi.,jadi buat sementara waktu mungkin aku akan jarang buka blog tau update blog.,sehingga lah PC aku pulih sepenuh nyer.,Harap maaf.,

9 comments:

cik wanie said...

ala ciannyer dier,
sabaQ saja lah na,
hehehehhehehe..

senyum skit:)
baru nampak manis:)

BabySyhira(",) said...

sabo jela

mc'eja said...

sabau yerk..senang2 beli pc baru je.

goasop said...

memang tension kalau komputer buat hal. sabar je la erieq

eyqa said...

cpu bro chantek dlam gelap :D

MiSZuE said...

huh pc i kat umah pon rosak jugekkkk

alhaqimi said...

adesh... nasib baik lor aku nak cuti neh... kalo tak boring idup tak baca blog erieq neh...

btol2 kan cepat yer... sabar jela... jgn p hempas pc tu plak =P

Falin_IzzyGirl said...

alolo..ciannya die nih..

Miss Izah Mohamed said...

lorh.. sian gilew..
sabar laa yer saudara erieq