Wednesday, January 7, 2009

JIHAD MENENTANG ISRAEL

Mari kita sama2 mulakan serangan ekonomi terhadap israel..,

http://www.inminds.com/boycott-israel.html



AOL Time Warner

Apax Partners & Co Ltd

Coca-Cola

Danone
Delta Galil Disney
EstΓ©e Lauder IBM
Johnson & Johnson Kimberly-Clark
Lewis Trust Group Ltd L'Oreal
Marks & Spencer Nestle
News Corporation Nokia
Revlon Sara Lee
Selfridges The Limited Inc
Home Depot Intel
Starbucks Timberland
McDonald's Arsenal FC

http://www.inminds.com/boycott-israel.html

12 comments:

Hanna J. Potter said...

i've read this since i was in uitm..and had been avoiding as much jew products as i can. thanks for the post. keep it up!

cik wanie said...

alamak,
kasi besar skit lah cik erieQ oii,
x nampaklah,
dah lah cik wnaie nie bun bun ayam serama,
wakakakkakakaka:)

Erieq said...

klik jer gambar tu.,nati dapat la size original

n a r d indie winkie said...

mari boikot!
nasib baik tak pakai nokia. tapi laptop saya ibm. gi mana sih? takkan nak buang lak. hehe..

Munirah Abd said...

hah...mouse yg kita pakai kat opis kang ni IBM nya..
esok minta kat technician tukar arr..
tp cam payah nak tukar je..sbb IBM dah mmg pembekal rasmi kat office..haihhhhh...

ann frendly said...

kesian orang Palestin kan... Jgn mam McD dah... Mam kat umah masakan mama lagi baik punya...

AzRi AzyAn said...

thx jd my follower.
sy jd follower anda juge.

neway brg sy bnyk kot kat dlm senarai.
hp nokia nye. dua2 lak tu. xkn nk buang? hee~

Hezrina Rusli said...

Allahu Akbar!!!

Syed Azahar said...

Semua orang ada tanggungjawab sendiri dan juga sumbangan sendiri. Apakah yg boleh kita sumbang untuk keamanan sejagat.

Berkenaan dengan bidara. Saya juga ada tanam satu pokok sekarang ketinggian 8 kaki setelah 4 tahun dan dapat anak dari pokok kecil yang diberi orang.
Gambar yang saya paparkan dalam blog saya ialah di komplek Yayasan alBukhari di Alor Star. Ada masjid dalam tu jugak. Disitu pokok itu ada dan banyak serta berbuah lebat. Saya dapati ada anak benih dan dipercayai tumbuh dari buah yang gugur. Mungkin juga boleh tut?

Meen Zuleyka said...

hensem la u ni...cam pejuang palestine pun ada....hheehehhe a/way salam kenalan

Johan said...

Well..

I think at one time we also need to be realistic. US is our main & bigest trade partner. All the time we try very hard to sell our products there. In today's era, to boycott your bigger trader is like killing your self. Especially during this period of economic down turn.

To Jihad is a must. But we can do lots of other thing than boycoting them. I read news, and watched many videos of Israelli-Palestenian conflict. Sad but true. It is no longer inter-faith isues, in fact it is more to humanity.

Other than we can support them thru medicals aids , things that we can do is pray and hope. Lets pray for those broken children of palestenian! May God bless them all. Al-fatihah..

Regards!

Johan

Wawa_Nadwa said...

sape yg pkai hp n0kia tuh sila tukar eyh.
haha!
No more mekdi okey!
=)