Sunday, January 4, 2009

Bile tiade kerja di Opis

BERTUKAAAAAAAAAAAA

Sangat la bosan bile takde kerja di opis.,kebiasaan nye aku akan buka internet cari info2 baru.,atau aku akan baca blog.,tak main la chit chat x2 nie.,tak pun aku akan baca komik dan
edit gambar huhu.,







Pic dari webcam masa xde kerja


edit dari website

tapi ini sume gambar daripada 2 tahun yang lepas.,sekarang banyak kerja wohh.,tak pernah nyer kerja tu habis hehehe.,aku sangat rindukan masa2 terluang di office.,

22 comments:

ciarexoxo (^_^)v said...

ya ampunnn.....hoho...ni konfem kes xde kojo ni :P ahahaha..kite pon slalu gak wat sebegini...u're not the only one :'D

princess ellain said...

hahaha...
lawak betol pict2 tuh...
kekeke...
gelak seorg2 jer tgk...
time boring mmg otomatik akan wat2 bnda2 edit mengedit tuh kan...

FEXAN_MY said...

fuyoohhhh....hahahaa... t editla yg best2 lagi keyh... huhu....

mawar said...

Hi v(~,+) agaknye bape lama ncik menyiapkan gmbr2 nih sume? hahaaa...mau ngigau nih mlm kang ni...

sepet a.k.a zack_u said...

hahaha..tade keke ko ko ni teh...
haiyooo...
lawak2

AmY-AdLi said...

haha.. konfem xde keje btul neh...

cik wanie said...

hehehehehe,
adoilah kelakar tol lah awk nie,
mcm2 jenis muka awk buat kan,
tergelak saya kat sini:)

haahhaahhahahahaha:)

Ceera said...

ayie gilo..

cik siti penguin said...

hahaha,
mmg xde keje ekk,

HidupItuManis said...

terlebih Xde keje la tu...
3gambar edit yg last tu mmg oldskool..suke..hehe..

BigMouth said...

Kelakar lah awak ni ayie...
Sy suke lah ngan awak..
Boleh kenal ke?

JIVEBUMZ said...

wawawa sonok giler eh bile xde keje kan suka ati je ngedit gambo sendiri.. ok la tu syok sendri kan..hehehe

n a r d indie winkie said...

hehe..cam comel jek bile edit camtu. nice2!!

Ferr Remy said...

dtg melawat...
ke melawak??
kwang3x...

UnGu VioLeT said...

heheh.. mcm2 gambar nye yer..

_ciK ja_ said...

hahahaha..
kalu kat tempat keje tak de keje..
memang bosan giler...
sama macam kena paksa pergi kerja..
kekekekee...

B..alang said...

haahaha .. mmg terserlah kehenseman kau ... b4 x ler hensem ..hahahaa..
btw ... HAPPY BIRTHDAY ...

princess ellain said...

by the way..
HAPPY BUFDAY...
may ALLAH swt bless u..
may all ur dreams come true friend...

ann frendly said...

lawak la yg kening terkeluar tue.. macam Degawan jek :P hehehehee...

Dyana said...

kahkahkah...lawak tulll.......

Wawa_Nadwa said...

hahahhahaa.
gelak guling2 aku neng0k gambo2 tuh.
aiseyh.
opsss!

NONG said...

HAPPY BELATED BIRTHDAY TO U ERIEQ..
Boleh ajar saya macam mana awak setting gambar2 awak ni?
Nak buat GILA sikit.. Hehehee