Saturday, January 31, 2009

Nak Download ape ye

korang download lagu pakai ape.,

ade perbagai2 software untuk mengdownload nie seperti bit torren DLL.

korang download pakai sofware ape?tak kire lah bownload movie,lagu,sofware,game ker.,.

aku suke download pakai Ares (bolek klik)

klu korang nak boleh amik kat sini http://aresgalaxy.sourceforge.net/






Mudah kan ., selamat mancuba...

18 comments:

alhaqimi said...

haha...selalu dwload pakai 4shared je.. but i will try this thing!.. thanx!

setjiweluke said...

pakai limewire pun best gak.. eheh.. tp kene berhati-hatile ngan virus yang bersepah-sepah tu..

tp yang confirm takde virus, download lagu kami kat http://sleepyjeremy.blogspot.com/

eheh..selamat mencube..

~littlestars~ said...

lagu untuk apa bro??
untuk dalam blog ke hp ke...apa ker??hehehehe

_ciK ja_ said...

cikja selalu guna IDM je.. internet download manager.. heheh.. sbb cikja suka kalu download ikut direct link..

Miss Izah Mohamed said...

salam..
dlu slalu gune limewire tp byk virus2 masuk..
lepas tu dah malas nk gune mende len dak..

cima said...

cima pon download pakai ares gak
sbb senang =)

sofi said...

saya pun guna ares jugaaaa,
mihahaha

aH Lian~ said...

erieq,
salam, happy weekend~
senyum selalu naaa~

KhairiL's said...

aku dwnload gna mcm2....
hehe

pandangdenganmatahati said...

hi erieq

sy nak cuba skali~~~
dpt error ni

" Request denied by WatchGuard HTTP proxy.
Reason: one or more categories denied helper='WebBlocker.3' details='Remote Proxies' "


kna block daaaa d ofis ni.. kuikui

Lieyan said...

dulu aku pernah guna ares tu juga...bagus juga tu software tu...tapi oleh kerana kebijaksanaan yang ada pada diriku ini...pc aku terpaksa kena format....hilang semua...

pastu aku tukar pakai limewire...boleh tahan juga...tapi...aku rasa bagus lagi ares kot...hiks!!!

hysMan.. said...

ares ni somtime ok..
tp berat sikit ar same wif limewire..
beter pkai bearshare..
tp pada aku beter online web like 4share,beemp3,ziddu,savefile etc. or juz klik kt search den dpt ape yg kite nak..
hehe..:P

ann frendly said...

lepaih nie tak layan blog lagi ar.. nak donlod lagu gan movi 24/7... lalala.....besh2..

Kyla said...

aku pun selalu juga download lagu kat sini. ngee!

my name is KARL said...

i've been using ares for 5 years...

hehe

btw, download ape tu erieq??

lalalalalallala

Erieq said...

limewire pun ok jer.,tapi kena hati2 sikit.,limewire terlalu banyak virus.,sebelum download chack image yg kita nak download tu dulu.,

Miss Izah Mohamed said...

oo, cmtu ek..
nant laa try yg ni plak..
skrg ni juz donlod cam bese jelaa..
sumtimes search tru jiwang n etc.. hehe

miss jana chibi said...

x yah tumpang2..lalu je..heee;P

sy pOn gne ares jge..;))