Thursday, January 22, 2009

No. N3

ermm takde ilham la nak update blog.,

seperti biase N3 aku lebih banyak gambar dari menaip atau pun bercerita.,
aku malas nak mengarang cerita.,dan aku tahu korang pun mesti malas nak membacenyer kan.,

aku nak upload gambar2 aku yang telah di edit oleh Ann Here..

http://annfrendly.blogspot.com/






















cantik kan pic yg nie

yg ni pun aku suke :P


ni jer.,ade yg laen.,tapi tak boleh letak kat sini sbb gambar tu HOT huhuhu., :P

16 comments:

En. PeRD said...

sien ar bro... kau sgt hebat edit2 pic... software aper ni?? adobe photoshop?? aku minat edit2 ni.. tapi x pandai sgt.. LoL

Munirah Abd said...

hehehe..plg suka yg pic pegang kucing tu...malatopssssssssss

prebetsabu said...

huhuuh jaga2 kang ada lak yg superimpose bukan2 gamba ko.. hahahaha

.:CiK ArA:. said...

yo best nye mengedit pic.. kekadang heran camno orang leh edit pic sampai jadi tantek.. :( sebb selalu uat tak tantek pon...

cik wanie said...

wah wah wah,
cantik2 gambar2 kat atas tue kan,
hurm...

nie yg jeles nie,
hik hik hik

Ceera said...

pui, hot la sangat.. ko tak pakai baju eh..

JIVEBUMZ said...

hebat owh.. nak belajo edit jadi cam nie jugak bleh?? hehe

fzalah said...

pic yg ala2 hip hop cam klakar je...tp kewl ;p

MiSZuE said...

whoaaa..
tertelan air liur plak..
hehehe

alhaqimi said...

wow... kire nyer yang letakkat sini tak hot la ek?? hahaha.. letak la yang hot!! baru meletop :P

epalgreen said...

ahahaha nak tercekik
:)

K-A!R-yL ohh KhairiL's said...

software ape yg gne haaa...
menarik sgt...

Falin_IzzyGirl said...

wah..
ni yang wat lagi kagum nih..

Miss Izah Mohamed said...

nice edit! :D

apisz said...

camne nak buat tu....hi hi hi

(^_^)

::::All!n:::: said...

guna web fotofunia yea...penah edit guna web tu gak...