Tuesday, January 13, 2009

Naruto

Aku seorang peminat komik online..,kenapa online???sebab free lah huhu.,

bile laa komik terbaru naruto nak kua nie.,mesti korang penah denga atau tertengok cerita naruto kan.,
aku boring la.,dah 2 minggu komik naruto tu tak keluar2.,
suka2 hati die jer bile die nak kua kan huh.,

dulu punye la aku terpengaruh dengan komik naruto ni.,
sampai aku pun nak jadi macam sahabat naruto tu.,namanya sasuke.,
sebab die hebat + cool jer hehehe.,

ini la die gambar naruto vs sasuke
sasuke is me :P

ini die Sasuke jadian.,(terpengaruh2)
ini lagi lah huh.,
huhuhu tak boleh tahan.tak perasan plak aku,rupa2nye aku pun ade mata sharingan kakaka,kuat betul pengaruh komik ni rupenye yer.,

18 comments:

cik wanie said...

YA ALLAH,
matamu amat menggerunkan,
adoilah,
LARIKKKKKK

Dyana said...

hahahahahaha.....adoiiiii....awk ni mmg lawakksss laaa...kikikiii....

ms ct said...

wah samalah ngan my hubby every week mesti tengok online...sampai tahu hari apa keluar episod baru....

cik siti penguin said...

hahaha...

um, sasuke mmg best!
;P

Ceera said...

nak yang ensem jerk..

rosesrosz said...

..Hye erieq, adik c's VP kan? sy nak amik link kamu tau!

..btw mata sharingan tu sgt cool!

akukaonal said...

aku pon peminat naruto n read online jgk..kaka... me idol : naruto katak

JIVEBUMZ said...

tatutnye... mate antu ker tu..haha

Erieq said...

ape ni atam.,nak yang hensem jer??? tak faham tak faham.,

MiSZuE said...

mate tu sungguh menakutkan le plak hehe

princess ellain said...

kekekeke...
kelakar lah awak nih...
mmg terpengaruh...
nasib baik lah terpengaruh dgn naruto bukan terpengaruh dgn doraemon... hikhikhik...

hnyhar said...

peminat komik ke..hmm..kreatif tu buat mata merah2, tp agak menakutkan..

Falin_IzzyGirl said...

tumpang lalu..
u kwn aidil ker?
ler..
patot rajin bg komen..
neway thanks..

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aduhh...peminat naruto rpenyerr...

ann frendly said...

minat naruto xpe.. jangan ikot perangai dia udah ler...:p

DrSam said...

salam,

tak sangka kanta mata sharingan pun ada. tengah menghayati ilmu jitsu katak Naruto.

K-A!R-yL or KhairiL's said...

naruto besh

ahmadsofian50 said...

hebat la lu bro....
gne adobe photoshop yerk...
hahaha